RÓLUNK ÍRTÁK

 • BALATONFÜRED CONCOURS D’ELEGANCE

  www.classiccarcompanion.eu

  Lake Balaton is the largest freshwater lake in Central Europe. Balatonfüred is its sailing capital. This magnificent old town has everything for a perfect holiday: beautiful beaches, romantic promenades and a wide range of cultural programmes.

  Tovább a cikkre

 • BALATONFÜRED CONCOURS D’ELEGANCE – ESŐMENŐK

  www.retromobil.hu

  Az időjárás nem fogadta kegyeibe a harmadik balatonfüredi veterán szépségversenyt, esett az eső, de a közel 60 autó felsorakozott a Tagore-sétányon. Képes beszámoló a szombati napról.

  Tovább a cikkre

 • A SZÉPSÉG BŰVÖLETÉBEN

  totalcar.hu

  Harmadszor rendezték meg a Balatonfüred Concours d’ Elegance autós szépségversenyt. A nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal kiírt verseny rangját emelte a főszponzor BMW által delegált, jó néhány különleges autó és motor a gyári múzeumból, illetve az, hogy az idén UNESCO-patronált rendezvény…

  Tovább a cikkre

 • III. BALATONFÜRED CONCOURS D’ELEGANCE

  retrovasak.hu

  galéria, II. rész

  Tovább a cikkre

 • MÉREGDRÁGA VETERÁN AUTÓK LEPTÉK EL BALATONFÜREDET

  www.origo.hu

  Az időjárás sajnos nem fogadta kegyeibe a harmadik Balatonfüred Concours d’Elegance résztvevőit, de aki a csöpögő eső ellenére is ellátogatott a Tagore sétányra, elképesztő autóritkaságokban gyönyörködhetett.

  Tovább a cikkre

 • BAJOROK A BALATONNÁL – MEGHAJTOTTUK A 80-AS ÉVEK BMW-IT

  hvg.hu

  Az idei Balatonfüred Concours d’Elegance egyik „betétfutamaként” lehetett egyet kanyarogni a Balaton-felvidéken igazi klasszik, makulátlan állapotú nyolcvanas évekbeli BMW-kel. Ki nem hagytuk volna.

  Tovább a cikkre